De HSV Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen en bestuderen van de Bijbel. Onmisbaar bij het opdiepen van inzichten uit het Woord van God. Deze Studiebijbel is nu ook beschikbaar als online licentie. Zo is overal, snel en eenvoudig de hele Bijbel te raadplegen inclusief studiemateriaal.

In de bestaande online bijbeltekst zijn rode icoontjes opgenomen, te herkennen aan de S van Studiebijbel. Klik op zo’n icoontje en zie direct de vers-notities die in de fysieke Studiebijbel onderaan iedere pagina zijn opgenomen. Klik in de notitie op een dwarsverwijzing, dan wordt de desbetreffende tekst als pop-up vertoond. Extra teksten en afbeeldingen uit de Studiebijbel verschijnen indien van toepassing aan de rechterkant van het scherm.

Eline van Vreeswijk, uitgever Jongbloed Media: “Op de bijbelkring met je laptop of iPad direct de extra informatie uit de HSV Studiebijbel tot je beschikking hebben is een lang gekoesterde wens van veel gebruikers van de fysieke Studiebijbel.”

Proefmaand HSV Studiebijbel Online - binnenkort!
Probeer binnenkort een maand lang de HSV Studiebijbel gratis uit. Zo kun je de online versie testen bij je stille tijd, het voorbereiden van de bijbelkring of tijdens het zoeken van achtergrondinformatie bij een bijbelgedeelte in de Bijbel. Na deze maand is het mogelijk voor drie jaar een licentie te kopen, zodat je op allerlei plekken deze Studiebijbel kunt gebruiken. We zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van deze functie.

Studiebijbel
Studie bijbel Studie bijbel
Studie bijbel