Korte toelichting Bijbels (met filmpje)
11-12-2020

Bijbel (HSV) met Psalmen

Limited edition met diverse extra's

De Herziene Statenvertaling bestaat 10 jaar in 2020! Ter ere van dit jubileum verschijnt deze bijzondere limited edition, met exclusief ontwerp en diverse extra's die via een QR-code kunnen worden bekeken. In deze uitgave in compact formaat (10×15 cm) vind je de complete bijbeltekst van de HSV, plus de berijmde Psalmen 1773, enige gezangen, de geloofsbelijdenissen en formulieren.

Het flexibele leren omslag is ontworpen met een knipoog naar het verleden: de verdeling in twee kleuren en de lijnen in de hoeken kwamen in eerdere edities al voorbij. De Bijbel heeft zilversnee en wordt geleverd in bijpassende koker.

Klik op de Bijbel voor een filmpje.

HSV Bijbel in een jaar

365x vertelling, onderwijs & wijsheid

Met deze HSV Bijbel in een jaar heb je een complete Bijbel in handen, verdeeld in 365x drie passages. Het lezen van deze drie passages per dag zorgt ervoor dat je de hele Bijbel in één jaar kunt doorlezen. Deze editie in de Herziene Statenvertaling biedt een frisse kijk en nieuwe inzichten door haar unieke opzet.

Elke dagelijkse lezing bestaat uit:

- een vertellend/verhalend gedeelte (weergegeven in drie kolommen)
- een onderwijzend gedeelte (weergegeven in twee kolommen)
- een gedeelte uit de poëzie- of wijsheidsboeken (weergegeven in één kolom)

Een prachtige stimulans om de oude gewoonte van regelmatig de gehele Bijbel te lezen weer nieuw leven in te blazen!

Klik op de Bijbel voor een filmpje.

Kinderbijbel

Het geven van een kinderbijbel bij de geboorte of doop van een (klein)kind is een waardevol gebaar. Deze uitgave is extra bijzonder door de uitzonderlijk fraaie illustraties van Marjolein Hund.

In de drukte van het gezinsleven is de gezamenlijke bijbellezing een belangrijk en waardevol rustpunt. Een goede kinderbijbel met mooie illustraties en passende verhalen helpt jonge kinderen aandacht te hebben voor Gods Woord. De verhalen van deze kinderbijbel liggen dichtbij de Herziene Statenvertaling en zijn prettig om voor te lezen.

De warme sfeervolle illustraties van Marjolein Hund brengen de tijd van de Bijbel prachtig tot leven. Naast de verhalen vind je ook bijbelteksten om te leren, vragen om over door te praten en kernwoorden die uitleg geven.

Bij elk verhaal:

- Een tekst uit de Herziene Statenvertaling om te lezen en aan te leren
- Vragen om samen over door te praten
- Warme en sfeervolle illustratie

Het geheel van deze kinderbijbel kenmerkt zich door aandacht voor de doorgaande lijn van de heilsgeschiedenis. Bij een aantal verhalen wordt een kernwoord uit de geloofsleer uitgelegd, zoals hoop, bekering, wonder.

Klik op de Bijbel voor een filmpje.

Gespreksbijbel

De Gespreksbijbel helpt gezinnen bij het regelmatig lezen van de Bijbel en het spreken met kinderen over de bijbeltekst. De uitgave bevat de volledige bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling. In ieder hoofdstuk staan een leesprikkel, een gespreksonderwerp en een stukje uitleg om samen over te praten. Ieder bijbelboek bevat kleurenillustraties en foto's. Achter in de Gespreksbijbel zijn diverse opdrachtjes opgenomen om als gezin samen te doen.

Gericht op gezinnen met kinderen van ca. 8-12 jaar.

Klik op de Bijbel voor een filmpje.

HSV-jongerenbijbel

Deze unieke uitgave bevat de complete bijbeltekst van de HSV, met daarbij heel veel extra's voor jongeren. Waaronder enkele honderden stukjes met uitleg, verwerking en verdieping, die jou als jongere handvatten geeft om de Bijbel beter te begrijpen. In ieder bijbelboek een of meerdere landkaartjes en illustraties. En tientallen kleurenfoto's. De complete Heidelbergse Catechismus is achterin opgenomen.

Gebonden in een flexibel omslag die gemakkelijk open blijft liggen.

 

HSV-Studiebijbel

De Studiebijbel bevat de complete tekst van de Herziene Statenvertaling, aangevuld met aantekeningen, inleidingen, kaartjes en artikelen. Een betrouwbaar, verstaanbaar en verdiepend hulpmiddel bij het lezen en bestuderen van de Bijbel. Onmisbaar bij het opdiepen van inzichten uit het Woord van God.

Gebonden editie met hardcover en leeslinten.

Klik op de Bijbel voor een filmpje.

 

HSV-Studiebijbel – luxe editie

Deze luxe, limited edition van de Studiebijbel in Herziene Statenvertaling heeft een flexibele, echt leren band. Duurzaam en slijtvast, een waardevol cadeau!